WE USE COOKIES

We are using third-party cookies in order to personalize your experience better.

Read more
Allow
actionCAREER

INVESTORS

Home / Investors

The Investor page is in Swedish to comply with the requirements of being listed on Spotlight stock exchange.

Beyond Frames Entertainment är ett bolag verksamt inom dataspelsindustrin med sin kreativa bas på Södermalm i Stockholm. Bolagets målsättning är att attrahera kompetenta spelutvecklare med en gemensam vision: att skapa intressanta och roliga spelupplevelser av hög kvalitet baserat på teknologi inom Virtual Reality (VR) och Augmented Reality (AR).

Beyond Frames strategi är att samla oberoende spelstudios under samma paraply. Avsikten är att detta ska ske dels genom förvärv av spelstudios, vilka bevisat att de kan utveckla och marknadslansera spel med stor spelglädje, dels genom organisk tillväxt.

Bolaget har ett fokus mot spelutveckling som helt eller delvis tillämpar VR- och AR-teknologi. Bedömningen är att dessa teknologier kommer att leda utvecklingen av nya spel inom VR- och AR-segmentet.

Pressmeddelanden

Finansrapporter

Kalender

0

SHOWING 0 OF ITEMS

Load More

Styrelseledamöter

Mikael Söderström

Styrelseordförande

Mikael är medgrundare till Beyond Frames och styrelseledamot sedan mars 2018. Han driver idag investmentbolaget Init Invest AB som han var med och grundade 2016. Dessförinnan har Mikael en entreprenörsbakgrund inom tech och har arbetat med utvecklingsprojekt, affärsutveckling, analys och digital marknadsföring – främst inom e-commerce och digitala produkter.

Aktieinnehav: 199 640 aktier privat. Teckningsoptionsinnehav: 375 000 st privat enligt Incitamentsprogram 2020/2023

Ace St Germain

Vd och Styrelseledamot

Ace St. Germain har 15 års erfarenhet inom den amerikanska spel- och underhållningsbranschen. Han har erfarenhet från att leda och utveckla snabbväxande verksamheter i internationell miljö, så som Twitch (Amazon) och Crunchyroll (Sony), Twitter och Sony PlayStation.

Aktieinnehav: 0

Tekningsoptionsinnehav: 400 000 privat enligt Incitamentsprogram 2022/2025

Erik Åkerfeldt

Styrelseledamot

Oberoende styrelseledamot. Vd för Unordinal AB, en techleverantör för spelbranchen, styrelseledamot i Znipe.TV, ett streamingbolag inom esport. Har tidigare hållt uppdrag som styrelseordförande Sveaverken Svea Agri AB

Utbildning: M.Sc. Embedded System, KTH, certifierad i "Rätt Fokus i styrelsearbetet" från Styrelseakademien.

Aktieinnehav: 2500 aktier privat

Tekningsoptionsinnehav: 0

Ricky Helgesson

Styrelseledamot

Ricky är medgrundare till Beyond Frames och styrelseledamot sedan mars 2018. Ricky är fd vd och medgrundare till teknikbolaget Univrses, vilket Beyond Frames härstammar från (se avsnittet Bolagets historik för mer information). Ricky har tidigare varit Producer och Lead Developer på spelbolaget Dice som idag ägs av speljätten Electronic Arts. Han har även varit Senior Software Engineer på spelmotorbolaget Frostbite. Ricky har grundat och byggt fem företag. Ricky är idag Head of Design i Beyond Frames dotterbolag Cortopia.

Aktieinnehav: 938 259 aktier via bolaget Zelk AB. Teckningsoptionsinnehav: 75 000 st privat enligt Incitamentsprogram 2020/2023

All

Game News

Developer Diaries

0

SHOWING 0 OF ITEMS

Load More